Alle artikelen

Zo val je verantwoord af - Betsy

5 tips als je realistisch wilt afvallen

mei 2020

Je wilt voor de zomer mooi in je bikini flaneren over het strand, of nouja in je achtertuin dan in dit geval.. Of dat ene leuke jurkje weer passen. Je weet al wat je te doen staat. Tijd om hard te gaan werken. Een gevoel van motivatie komt omhoog en nog binnen een week heb je alle voorbereidingen getroffen. ‘’Alle kilo’s moeten er zo snel mogelijk af’ hoor ik je denken. Hó, stop even. 10 kilo in een week afvallen is vaak niet realistisch, dus zet dat maar uit je hoofd. Realistisch afslanken is een ding. Ik geef je een aantal tips waar je op moet letten als je gaat afvallen.

Meer lezen

Help, ik wil van mijn buikje af!

Juli 2019

Veel vrouwen die bij Body Balance komen geven aan dat ze niet alleen dunner willen worden maar ook snel willen afvallen. ‘’Hoe kom ik van mijn buikje af?’’ en ‘’ik wil een strakkere buik’’ zijn veelvoorkomende quotes. Gelukkig zijn wij daarin gespecialiseerd.

Meer lezen

Het geheim om centimeters te verliezen

Maart 2019

Het geheim waar bijna iedere vrouw wel antwoord op wil: centimeters verliezen. Er zijn honderden, wel duizenden filosofieën, maar weinig daarvan blijken effectief. Wanneer je daadwerkelijk dunner wilt worden is er eigenlijk maar één oplossing: doorzettingsvermogen. Ik leg je uit hoe je dit doet.

Meer lezen
kaneelcrunchie cruesli in pot

Recept voor kaneelcrunchies cruesli - 1,6 gram koolhydraten!

September 2019

Dit is het basisrecept voor de kaneelcrunchies. Door verschillende noten, pitten, zaden, kokosrasp en chocolade wordt het een cruesli. Heerlijk voor door de Griekse yoghurt en dus een perfect ontbijtje.

Meer lezen

Geroosterde bieten met geitenkaassalade 5.5 koolhydraten

September 2019

Van mijn moeder heb ik geleerd hoe je moet telebanken -zij is veel behendiger op de pc dan ik, en in haar geen-koolhydraten-zoektocht struint ze het hele internet af op zoek naar recepten. Vandaag deel ik een favoriet van mijn moeder die ze heeft gevonden bij Oanh’s kitchen.

Meer lezen

Superlekkere brownies - 1 koolhydraat per stuk

Saskia maakte deze week weer een heerlijk recept voor ons uit het boek van Oanh's kitchen. Deze keer: brownies. Onwijs lekker én met maar 1 koolhydraat per stuk. Hieronder het recept.

Meer lezen
cake met monchou

Cake met monchou en amandelmeel

De allereerste cake die ze ooit-ooit heeft gebakken smaakte top en bevatte nog niet eens 1 koolhydraat per plak. Een aanrader dus!

Meer lezen
recept voor flensjes

Recept voor flensjes

Ik was wat sceptisch omdat de keukenkwaliteiten van Yvon vele malen boven mijn niveau liggen. Maar echt dames, dit bleek zelfs voor mij niet te hoog gegrepen. Dit is serieus haalbaar voor iedere kook-kneus en het bevat nog niet eens 1 koolhydraat per flensje. Aan de slag dus!

Meer lezen
cake recept

Vanillecake van 1 koolhydraat per plak

Yvon kwam met het recept voor een cake met een laag aantal koolhydraten. We hebben geproefd en hij is erg lekker, dus we bevelen deze cake ook graag aan! In dit recept vind je de hoeveelheden voor één cake.

Meer lezen

Chips gemaakt van wortelpeterselie - 2 koolhydraten!

Chips gemaakt van wortelpeterselie. Wortelpeterselie bevat maar twee koolhydraten per 100 gram. Een goede en gezonde keus naar onze mening. In dit blogartikel lichten we het recept toe. Eetsmakelijk! Naar een recept van Oanh's Kitchen.

Meer lezen