Help, ik wil van mijn buikje af!

Juli 2019

Veel vrouwen die bij Body Balance komen geven aan dat ze niet alleen dunner willen worden maar ook snel willen afvallen. ‘’Hoe kom ik van mijn buikje af?’’ en ‘’ik wil een strakkere buik’’ zijn veelvoorkomende quotes. Gelukkig zijn wij daarin gespecialiseerd.

Sneller buikvet verbranden
Door de oefeningen die je doet in onze warmtecabines behoud je je vrouwelijke vormen, maar wordt je wel dunner waar jij dat wilt. De ideale manier om van je buikje af te komen! Door de warmte voorkom je spierpijn, verbetert je doorbloeding en wordt buikvet sneller afgebroken.

Een persoonlijk plan
In de warmtecabine doe je wekelijks oefeningen welke speciaal voor jou zijn opgesteld in een schema. Het zijn een soort buikspieroefeningen. Voordat je jouw traject start meten we eerst je figuur en bekijken we je weefsel. Iedere vrouw is tenslotte anders, en dus werkt ook voor iedere vrouw iets anders.

Moet je juist letten op je koolhydraten of calorieën? We stellen niet alleen een persoonlijk trainingsschema voor je op, ook krijg je voedingsadvies en persoonlijke begeleiding. Zo weet je niet alleen gelijk wat je wel en niet kunt eten, maar leer je ook om te gaan met moeilijke momenten waarop je beter ‘nee’ kunt zeggen tegen dat stuk taart.
 
Niet alleen een dunne, maar ook een strakke buik
De ozoncabine is een belangrijke ondersteuning van het krijgen van een strakke buik. De ozon dringt namelijk door in de opperhuid en zorgt voor een verbeterde doorbloeding en celstofwisseling. Kortom: je huid zal zich stelselmatig gaan vernieuwen en wordt stralender, strakker en elastischer. De ozon helpt bijvoorbeeld ook bij exceem, lelijke pukkels en psoriasis.

Natuurlijk kunnen we je ook heel goed helpen bij het afvallen op andere delen van het lichaam. Denk aan armen of bovenbenen. Wil je eens een gratis en vrijblijvende afspraak plannen om te kijken wat er voor jou mogelijk is? Plan dan hier een figuurnanalyse in.