Tips om snel af te vallen

november 2018

Lieve dames, ik kan maar beter gelijk met de deur in huis vallen. Tips om sneller af te vallen, die bestaan niet. Was het maar waar. Natuurlijk kan je 3 dagen alleen maar water drinken en wat dunner worden, maar daarna zit het er gewoon weer bij. Ik help je wel graag met blijvende veranderingen aan je lijf.
 


Helaas zijn de mannen beter bedeeld. Bij mannen gaat het allemaal vele malen sneller, gemakkelijker en verdwijnt vet van de juiste plek. Bij vrouwen in de regel niet. Je kan ook niet verwachten dat iets wat je er in een jaar hebt ‘aangegeten’ in één week verdwijnt. Je wilt snel afvallen omdat je vrijdag in dat leuke jurkje wilt. Tuurlijk! Ik snap het. Maar moet het doel niet zijn dat je de rest van je leven in dat leuke jurkje past?
 
Dunner worden en blijven bereik je door een veelal kleine, blijvende verandering in je eetpatroon in te voeren. In combinatie met twee keer per week je oefeningen in de cabine levert dat al aardig resultaat. Je zal trots op jezelf zijn! Keer op keer als je in de spiegel kijkt of als je een broek aantrekt die nu wel mooi zit. Je wordt zelfverzekerder en je eigenwaarde gaat omhoog. Iemand met heel veel eigenwaarde en zelfrespect ‘vreet zich niet doelloos vol’ maar maakt keuzes die in haar belang zijn, die ondersteunen wie zij is. Ben jij trots als je in de spiegel kijkt?