Het platte buik dieet

november 2018

Alle dames willen een platte buik, de een het liefst nog met blokjes, de ander is al snel tevreden. Maar wat we soms vergeten is dat die platte buik niet alleen samenhangt met sporten in de warmtecabine. Voeding is een groot onderdeel van de successen die je wilt boeken. Ik vertel je daarom graag meer over het platte buik dieet.
 
Behandel je lichaam met respect
Als je alles eet – en sterker nog – als je alles door en bij elkaar eet zijn er altijd stoffen die elkaar lastig kunnen verdragen. Ze gaan gisten in je lijf. Er ontstaat een opgeblazen gevoel, extreme gasvorming en nog meer dingen die we eigenlijk niet eens willen weten. Dat gistingsproces duurt 24 uur. Als je in die 24 uur weer iets naar binnen propt begint het volgende gistingsproces terwijl dat eerdere nog niet eens is voltooid.

Iedereen heeft een grijze afvalcontainer, een groene en een papierbak. Waarom wel afval scheiden terwijl je in je eigen lijf doodleuk alles naar binnen gooit? Hierdoor wordt je lichaam al snel één grote afvalcontainer waarin alles ligt te rotten. Met als gevolg dat je dikker wordt, opgeblazen, moe bent, een slechte huid hebt, lusteloos en futloos bent, en een slechte doorbloeding hebt. Klinkt best logisch toch?

Wordt het geen tijd om je lijf en dus jezelf met wat meer respect te behandelen? Waardoor je dunner bent, mooier, fitter en vele malen energieker. Natuurlijk kunnen we nu massaal gaan beginnen met een 10-daagse reinigingskuur om het lichaam van troep en afvalstoffen te ontdoen, maar die is compleet zinloos als je daarna weer in je oude patroon verder leeft. Eigenlijk is dat meer jezelf pesten in plaats van helpen.
 
Het platte buik dieet bestaat!
Een platte buik dieet bestaat dus wel degelijk, maar wel in combinatie met twee keer per week gericht sporten in de cabine. Het meest nuttige is om gewoon vanaf nu je koolhydraten te gaan tellen, waardoor je lichaam steeds schoner wordt en blijft. Met wel als gevolg een plattere buik, een betere huid en de power en de energie die je verdiend!
 
Heb je moeite met het vinden van een voedingspatroon? Ik help je graag verder!