Het geheim om centimeters te verliezen

november 2018

Het geheim waar bijna iedere vrouw wel antwoord op wil: centimeters verliezen. Er zijn honderden, wel duizenden filosofieën, maar weinig daarvan blijken effectief. Wanneer je daadwerkelijk dunner wilt worden is er eigenlijk maar één oplossing: doorzettingsvermogen. Ik leg je uit hoe je dit doet.

Centimeters verliezen om je figuur te verbeteren
Toen ik 34 jaar geleden het vak van afslanken in een warmtecabine onder de knie moest zien te krijgen werd ik gedrild door een Zwitserse dame. De methode die we toepassen in de warmtecabines is namelijk 40 jaar geleden ontwikkeld door een Zwitserse arts, en ik volgde de originele opleiding. “Wir machen kein ballet”!! Ik hoor het haar nog zeggen.
Mijn verbazing was groot dat het inderdaad waar bleek te zijn. 

Je verliest door deze manier van bewegen inderdaad centimeters. In tegenstelling tot iedere andere denkbare sport en welke methode dan ook, is dit tot op de dag van vandaag nog steeds het enige waar je echt gewoon op natuurlijke weg centimeters kwijtraakt en je figuur daadwerkelijk verbetert. Ik hoor je zeggen: dat klinkt wel heel makkelijk. Natuur is dat het niet.

Laat je niet ompraten
Het geheim om van die centimeters af te komen is eigenwaarde. Naast werk en gezin is het de eigenwaarde die ervoor zorgt dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Wanneer je besluit om centimeters te willen verliezen ben je niet alleen bezig met voeding, sporten en gezond leven. Je bent bezig met sprankelen en belangrijk zijn. En zorgen dat andere mensen je daar niet vanaf praten.

Een goed voorbeeld van het bovenstaande is een klant wie nu heerlijk ligt te verkleuren op een tropisch eiland. Ze is al 11 kilo kwijt door alleen maar haar eigen doelstelling te volgen en het mooie lijf is gehuld in een welverdiende bikini. En het meest belangrijke: ook nu laat ze zich niet afleiden en is het koolhydraatarme brood gewoon mee in de koffer.

Hoe heeft ze dit bereikt? Kan jij dit ook? Tuurlijk! Probeer eens nee te zeggen en een keuze voor jezelf te maken in plaats van voor een ander. Een zelfverzekerde vrouw heeft niet alleen ruggengraad, maar is ook nog eens een stuk knapper.