Sporten speciaal voor het vrouwenlichaam

Body Balance Gouda in een sportschool speciaal voor vrouwen. Door te sporten in een warmtecabine zorgen wij ervoor dat je afslankt op de plekken waar jij dat wilt. Onze cabines hebben de enige juiste warmte en de ozon de juiste hoeveelheid zuurstof. In combinatie met personal coaching is dit de perfecte combinatie om resultaat te behalen. 

Deur met klanten

Waarom speciaal voor vrouwen?

Oefeningen in warmtecabines corrigeren je figuur, óók plaatselijk. Je krijgt dan wél het centimeterverlies op de gewenste plek, met behoud van je mooie vrouwelijke vormen.

Al tientallen vrouwen ging je voor en kwamen op onze deur terecht bij het behalen van hun doelstellingen.

Niet goed = geld terug

Slank je niet het beloofde aantal centimeters af binnen de vastgestelde periode? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Personal Coaching

We helpen je met het opstellen van je schema, het uitvoeren van de oefeningen, motivatie en een voedingsadvies.

Strakkere benen, billen, armen en buik

Extra fijn: de warmte voorkomt spierpijn!

Wat vrouwen vinden van sporten in een warmtecabine

We hielpen al honderden vrouwen naar hun doelstel

Al sinds 2003 klant bij Betsy en het werkt echt! Betsy weet me altijd te motiveren om er voor te gaan! Ik blijf voor altijd klant. Betsy zorgt voor een gezellige sfeer en haar humor is geweldig!

Willy Reumerman

Wil je persoonlijke aandacht en resultaat? Ga dan naar Betsy! Wat een goed werk en wat een fijne sfeer. Ik heb weer plezier in het sporten.

Maaike Blomsma

Heel anders dan een sportschool! Hier heb je Betsy wie zorgt dat je komt en dat je er plezier in hebt. Binnen een half jaar al twee maten kwijt! Zeker aan te raden als je centimeters en kilo’s kwijt wilt!

Nicole Nederhoff

Veelgestelde vragen

Wat is een figuuranalyse?

De gratis figuuranalyse geeft je meer duidelijkheid over je huidige- en streefgewicht en figuur. Body Balance bekijkt je weefsel  en meet je op dertien punten. Op basis van de uikomsten krijg je vervolgens een advies mee. Hierin is terug te vinden binnen welke periode je een X aantal centimeters kan afvallen en/of dunner worden. 

Wat zijn de prijzen?

De prijs per behandeling is 28,50 euro. Standaard is dat je twee keer per week een behandeling doet om het gewenste resultaat te boeken. Om de motivatie te stimuleren betaal je per maand.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Dit hangt af van de figuuranalyse. Wel is duidelijk dat wanneer eenmaal jouw streefgewicht is bereikt, je dit zelf bij kan houden zonder te hoeven blijven sporten in een warmtecabine. Echter kan je ook gewoon door blijven sporten om in conditie te blijven, dit is aan jou.

Wat voor resultaten biedt Body Balance?

Bij iedere andere training wordt het vetweefsel omgezet in spier. Je bent dan strakker, gespierder, beter in conditie, maar hoogstwaarschijnlijk geen centimeter dunner. Door de oefeningen in de verwarmde cabine te doen in combinatie met de ozon heb je wel het centimeterverlies op de gewenste plek en behoud je jouw vrouwelijke vormen. Je zal al snel aan je kleding merken dat het losser gaat zitten. Door de warmte wordt spierpijn zo goed als voorkomen, je doorbloeding verbeterd en wordt de afbraak van vetreserves sneller geactiveerd.

Wat kan ik verwachten?

Na de figuuranalyse wordt er een behandelplan opgesteld. Vervolgens kom je iedere week twee keer langs. Eerst wordt je bloedruk en je omvang gemeten, daarna mag je plaats nemen in de ozon. Vervolgens kies je een warmtecabine uit naast de andere aanwezige dames en helpt jouw trainer je met de opgestelde oefeningen. Wanneer alle oefeningen zijn uitgevoerd mag je even uitrusten buiten de cabine waarna je een douche neemt en weer naar huis vertrekt.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt één keer per maand op locatie. Je kunt zowel pinnen als betalen met cash.

Wat is de ozon en de warmtecabine?

De warmtecabine

Uiteraard kan je bij ons ook gewoon komen sporten. We kunnen niet voorkomen dat je dan wel dunner wordt, maar voor veel vrouwen met gewrichtsklachten is sporten in een warmtecabine de enige manier van bewegen. Veel van onze klanten kiezen er ook voor om na het beeindigen van de kuur gewoon te blijven sporten bij ons om hun lichamelijke conditie en de spieren op peil te houden.

De ozoncabine

Ozon wordt gebruikt voor de huid en is een hele belangrijke ondersteuning van het proces van Body Balance. De ozon dringt in de opperhuid en zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een verbeterde celstofwisseling. Dat resulteert in een stelselmatige vernieuwing van de huid, waardoor deze gezonder, mooier van kleur, soepeler, strakker en elastischer wordt. Heel belangrijk tijdens het afslanken. Ozon geneest en verzacht ook psoriasis, exceem en lelijke pukkels. Na een behandeling krijg je een ware energieboost, maar dient tevens als natuurlijke afweer tegen virussen en bacterieen. Zitten in de ozon brengt je celmetabolisme naar een ander niveau waardoor je makkelijker centimeters verliest.

Hoe zit het met voedingsadvies?

Naast het regelmatig sporten is het veranderen van eetgewoontes cruciaal voor het verkrijgen van een mooi figuur, en natuurlijk ook het behouden ervan. Je huidige voedingspatroon wordt met je doorgenomen en daarna geven we jou een voedingsadvies op maat. Wij vinden het belangrijk om aan een duurzame oplossing te werken, en om ongezonde eetgewoontes te veranderen in een gezond voedingspatroon.

Krijg ik een vaste behandelaar?

Ja zeker. De eigenaresse Betsy helpt jou graag met de begeleiding van jouw proces. Niet alleen is ze er om een figuuranalyse af te nemen of om te helpen met het uitvoeren van de oefeningen, ook helpt zij met voeding en advies op maat. Wat kun je bijvoorbeeld doen om de vreetkick te voorkomen? Of wat doe je als je een dag even niet lekker in je vel zit? Afvallen is ook iets mentaals en daar weet Betsy alles van.

Kan ik dit ook thuis doen?

Nee. Juist niet, want de centimeters die er twee keer per week af gaan bouw je dan juist weer op! Hoe slapper het weefsel is dat je hebt, hoe meer centimeters je kan verliezen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Je moet zeker één keer per week blijven sporten om het resultaat te behouden. Dit kan in een warmtecabine maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan zwemmen of naar de sportschool. Dit hangt af van het advies bij jouw figuuranalyse.