Meer lezen
Niet goed = geld terug

Slank je niet het beloofde aantal centimeters af binnen de vastgestelde periode? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je betaald €29,95 per training en traint twee keer in de week.

Persoonlijke begeleiding

Betsy helpt jou met het opstellen van je schema, het uitvoeren van de oefeningen, motivatie en een voedingsadvies.

Strakkere benen, billen, armen en buik

Geef aan wat jouw probleemzones zijn en samen gaan we hier aan werken. 

Stop met zweten in de fitness, dames!

Body Balance Gouda in een sportschool speciaal voor vrouwen. Door te sporten in een warmtecabine zorgen wij ervoor dat je afslankt op de plekken waar jij dat wilt. Onze cabines hebben de enige juiste warmte en de ozon de juiste hoeveelheid zuurstof. In combinatie met personal coaching is dit de perfecte combinatie om resultaat te behalen. 

Bij bijvoorbeeld sporten in de fitness wordt het vetweefsel omgezet in spier. Je bent dan strakker, gespierder, beter in conditie, maar hoogstwaarschijnlijk geen centimeter dunner. 

Door oefeningen in onze verwarmde cabine te doen in combinatie heb je wél het centimeter-verlies op de gewenste plek met het behoud van je vrouwelijke vormen.

Omdat wij ons richten op het vrouwelijke weefsel bereiken wij wel resultaat, want een vrouwelichaam zit heel anders in elkaar dan die van een man. En daarom is er ook een andere manier van sporten nodig om af te slanken. Kortom: een vrouwensportschool waar je echt afslankt.

Door de warmte wordt spierpijn voorkomen, je doorbloeding verbetert en wordt de afbraak van vetreserves sneller geactiveerd.

Personal Training, maar dan anders

Deze manier van trainen is al tientallen jaren erg succesvol. Speciaal voor vrouwen!

Al sinds 2003 klant bij Betsy en het werkt echt! Betsy weet me altijd te motiveren om er voor te gaan! Ik blijf voor altijd klant. Betsy zorgt voor een gezellige sfeer en haar humor is geweldig!

Willy Reumerman

Wil je persoonlijke aandacht en resultaat? Ga dan naar Betsy! Wat een goed werk en wat een fijne sfeer. Ik heb weer plezier in het sporten.

Maaike Blomsma

Heel anders dan een sportschool! Hier heb je Betsy wie zorgt dat je komt en dat je er plezier in hebt. Binnen een half jaar al twee maten kwijt! Zeker aan te raden als je centimeters en kilo’s kwijt wilt!

Nicole Nederhoff