Zoek je een sportschool in Gouda?

Zoek je een sportschool in egio Gouda? Body Balance Gouda is een sportschool speciaal voor vrouwe. We sporten in een warmtecabine en daarmee bereiken we alle doelstellingen die jij hebt. Het is leuk, veilig (CoonaProof) en doelgericht. Bepaal zelf waar je wilt afslanken. Armen, benen of billen? You tell us!

Natuurlijk afslanken voor vrouwen

Bereik meer dan met fitness

We weten allemaal dat bij fitness je vetweefsel wordt omgezet in spier. Je bent dan strakker, gespierder, beter in conditie, maa hoogstwaarschijnlijk geen centimeter dunner!

Oefeningen in warmtecabines corrigeren je figuur, óók plaatselijk. Je krijgt dan wél het centimeterverlies op de gewenste plek, met behoud van je mooie vrouwelijke vormen.

Sporten in een warmtecabine doe je meestal zo'n 30 minuten in een temperartuur van maximaal 50 graden. De warmte stimuleert de doorbloeding en dat stimuleert niet alleen de vetverbranding, het is ook fijn voor je spieren. Je zult na een intesieve training aanzienlijk minder spierpijn hebben dan bij een reguliere training. 

De warmte fijn voor sporters met reuma of andere lichamelijke klachten. Het verbetert de doorbloeding in het lichaam, waardoor het bewegen makkelijker wordt. De kans op blessures wordt ook kleiner.

Je wordt gemotiveerd en begeleid tijdens iedere afspraak. Je sport gemiddeld twee keer per week voor het beste resultaat.

Er wordt goed gekeken naar de uitvoering van de oefeningen. Gaat dit je makkelijk af? Dan wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd voor nóg beter resultaat.

De warmtecabines bij Body Balance hebben de juiste temperatuur. Dit concept is vele malen gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard. Deze combiatie is perfect om resultaat te behalen!

Sporten in een warmtecabine en Personal Training in één

Een mooie huid

Met onze ozoncabine dringt in de opperhuid en zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een celstofwisseling 

Voedingsadvies

Begeleiding bij motivatie, trainen en voeding. Je ontvangt aanbevelingen voor recepten die passen bij jouw schema.

Niet goed = geld terug

Behaal je niet het beloofde resultaat binnen de besproken periode? Dan krijg je het betaalde bedrag retour.

Deur met klanten

Waarom speciaal voor vrouwen?

Oefeningen in warmtecabines corrigeren je figuur, óók plaatselijk. Je krijgt dan wél het centimeterverlies op de gewenste plek, met behoud van je mooie vrouwelijke vormen.

Al tientallen vrouwen ging je voor en kwamen op onze deur terecht bij het behalen van hun doelstellingen.

Niet goed = geld terug

Slank je niet het beloofde aantal centimeters af binnen de vastgestelde periode? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je betaald €29,95 per training en traint twee keer in de week.

Personal Coaching

We helpen je met het opstellen van je schema, het uitvoeren van de oefeningen, motivatie en een voedingsadvies.

Strakkere benen, billen, armen en buik

Extra fijn: de warmte voorkomt spierpijn!