Meer lezen

Sporten in een warmtecabine om af te vallen of bijvoorbeeld bij reuma

Natuurlijk kan je buik slanker worden!

Sporten in een warmtecabine doe je meestal zo'n 30 minuten in een temperartuur van maximaal 50 graden. De warmte stimuleert de doorbloeding en dat stimuleert niet alleen de vetverbranding, het is ook fijn voor je spieren. Je zult na een intesieve training aanzienlijk minder spierpijn hebben dan bij een reguliere training. 

Warmtecabine goed voor reuma
Ook is de warmte fijn voor sporters met reuma of andere lichamelijke klachten. Het verbetert de doorbloeding in het lichaam, waardoor het bewegen makkelijker wordt. De kans op blessures wordt ook kleiner.

Personal Training
Op basis van jouw wensen en/of klachten bepalen onze trainers een persoonlijk trainingsschema voor jou. Je wordt gemotiveerd en begeleid tijdens iedere afspraak. Je sport gemiddeld twee keer per week voor het beste resultaat.

Er wordt goed gekeken naar de uitvoering van de oefeningen. Gaat dit je makkelijk af? Dan wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd voor nóg beter resultaat.

Al meer dan 30 jaar bewezen resultaat
De warmtecabines bij Body Balance hebben de juiste temperatuur en de ozoncabine de juiste hoeveelheid zuurstof. Het concept is vele malen gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard. Deze combiatie is perfect om resultaat te behalen.

Een mooie huid

Met onze ozoncabine dringt in de opperhuid en zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een celstofwisseling 

Voedingsadvies

Begeleiding bij motivatie, trainen en voeding. Je ontvangt aanbevelingen voor recepten die passen bij jouw schema.

Niet goed = geld terug

Behaal je niet het beloofde resultaat binnen de besproken periode? Dan krijg je het betaalde bedrag retour.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel gerust om een afspraak te maken voor een gratis vrijblijvende figuuranalyse. Dan kunnen we je weefsel bekijken en een behandelplan opstellen.

Tel: 0182-513415
E-mail: info@bodybalancegouda.nl

Boelekade 34, 2806 AL GOUDA

Stel een vraag

Versturen