Meer lezen
Gegarandeerd centimeters
verliezen waar jij dat wilt

Sporten in een warmtecabine maakt afvallen makkelijk!

PlaN Een gratis figuurAnalyse

Wat doet Body Balance Gouda?

Body Balance Gouda is een instituut dat zich sinds 1985 kenmerkt door de jarenlange kennis van en ervaring met afslanken en natuurlijke figuurcorrectie. Dit doen we door middel van sporten in een warmtecabine, ozonbehandelingen en persoonlijke voedingsadviezen. De combinatie van deze drie factoren vergemakkelijkt het afvallen in gewicht én in centimeters waardoor je supernsnel resultaat bereikt

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat het echt mogelijk is om door de warmtecabine centimers te verliezen. Body Balance Gouda beschikt over de juiste methode, vakkennis, ervaring en begeleiding om je gewicht te verminderen en je figuur (ook plaatselijk waar gewenst) te corrigeren met meerdere centimeters.

"Waarom met tegenzin naar een dure personal trainer
gaan als je in een warmtecabine hetzelfde resultaat kunt boeken?"

''Ik heb nog nooit zulke dunne benen gehad!''

Lees alle recensies of laat er zelf ook één achter!

ALLE recensies
recensie plaatsen
Niet goed geld terug!

Tijdens de gratis figuuranalyse wordt er een behandelplan gemaakt met de daarbij horende oefeningen en resultaten. Is het resultaat niet zoals belooft? Dan krijg je het volledige bedrag terug.

Jarenlange ervaring

Sinds 1986 in Body Balance gespecialiseerd in afslanken en natuurlijke figuurcorrectie. Dit doen we door middel van sporten in de juiste warmte- en ozoncabine in combinatie met een persoonlijk eetplan.

Plaats een terugbelverzoek

Wij zullen je binnen twee dagen terugbellen om je vraag te beantwoorden of een gratis figuuranalyse in te plannen.

Verstuur

Recente artikelen

Help, ik wil van mijn buikje af!

Juli 2019

Veel vrouwen die bij Body Balance komen geven aan dat ze niet alleen dunner willen worden maar ook snel willen afvallen. ‘’Hoe kom ik van mijn buikje af?’’ en ‘’ik wil een strakkere buik’’ zijn veelvoorkomende quotes. Gelukkig zijn wij daarin gespecialiseerd.

Meer lezen

Het geheim om centimeters te verliezen

Maart 2019

Het geheim waar bijna iedere vrouw wel antwoord op wil: centimeters verliezen. Er zijn honderden, wel duizenden filosofieën, maar weinig daarvan blijken effectief. Wanneer je daadwerkelijk dunner wilt worden is er eigenlijk maar één oplossing: doorzettingsvermogen. Ik leg je uit hoe je dit doet.

Meer lezen

Veelgestelde vragen

Wat is een figuuranalyse?

De gratis figuuranalyse geeft je meer duidelijkheid over je huidige- en streefgewicht en figuur. Body Balance bekijkt je weefsel  en meet je op dertien punten. Op basis van de uikomsten krijg je vervolgens een advies mee. Hierin is terug te vinden binnen welke periode je een X aantal centimeters kan afvallen en/of dunner worden. 

Wat zijn de prijzen?

De prijs per behandeling is 28,50 euro. Standaard is dat je twee keer per week een behandeling doet om het gewenste resultaat te boeken. Om de motivatie te stimuleren betaal je per maand.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Dit hangt af van de figuuranalyse. Wel is duidelijk dat wanneer eenmaal jouw streefgewicht is bereikt, je dit zelf bij kan houden zonder te hoeven blijven sporten in een warmtecabine. Echter kan je ook gewoon door blijven sporten om in conditie te blijven, dit is aan jou.

Wat voor resultaten biedt Body Balance?

Bij iedere andere training wordt het vetweefsel omgezet in spier. Je bent dan strakker, gespierder, beter in conditie, maar hoogstwaarschijnlijk geen centimeter dunner. Door de oefeningen in de verwarmde cabine te doen in combinatie met de ozon heb je wel het centimeterverlies op de gewenste plek en behoud je jouw vrouwelijke vormen. Je zal al snel aan je kleding merken dat het losser gaat zitten. Door de warmte wordt spierpijn zo goed als voorkomen, je doorbloeding verbeterd en wordt de afbraak van vetreserves sneller geactiveerd.

Wat kan ik verwachten?

Na de figuuranalyse wordt er een behandelplan opgesteld. Vervolgens kom je iedere week twee keer langs. Eerst wordt je bloedruk en je omvang gemeten, daarna mag je plaats nemen in de ozon. Vervolgens kies je een warmtecabine uit naast de andere aanwezige dames en helpt jouw trainer je met de opgestelde oefeningen. Wanneer alle oefeningen zijn uitgevoerd mag je even uitrusten buiten de cabine waarna je een douche neemt en weer naar huis vertrekt.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt één keer per maand op locatie. Je kunt zowel pinnen als betalen met cash.

Wat is de ozon en de warmtecabine?

De warmtecabine

Uiteraard kan je bij ons ook gewoon komen sporten. We kunnen niet voorkomen dat je dan wel dunner wordt, maar voor veel vrouwen met gewrichtsklachten is sporten in een warmtecabine de enige manier van bewegen. Veel van onze klanten kiezen er ook voor om na het beeindigen van de kuur gewoon te blijven sporten bij ons om hun lichamelijke conditie en de spieren op peil te houden.

De ozoncabine

Ozon wordt gebruikt voor de huid en is een hele belangrijke ondersteuning van het proces van Body Balance. De ozon dringt in de opperhuid en zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een verbeterde celstofwisseling. Dat resulteert in een stelselmatige vernieuwing van de huid, waardoor deze gezonder, mooier van kleur, soepeler, strakker en elastischer wordt. Heel belangrijk tijdens het afslanken. Ozon geneest en verzacht ook psoriasis, exceem en lelijke pukkels. Na een behandeling krijg je een ware energieboost, maar dient tevens als natuurlijke afweer tegen virussen en bacterieen. Zitten in de ozon brengt je celmetabolisme naar een ander niveau waardoor je makkelijker centimeters verliest.

Hoe zit het met voedingsadvies?

Naast het regelmatig sporten is het veranderen van eetgewoontes cruciaal voor het verkrijgen van een mooi figuur, en natuurlijk ook het behouden ervan. Je huidige voedingspatroon wordt met je doorgenomen en daarna geven we jou een voedingsadvies op maat. Wij vinden het belangrijk om aan een duurzame oplossing te werken, en om ongezonde eetgewoontes te veranderen in een gezond voedingspatroon.

Krijg ik een vaste behandelaar?

Ja zeker. De eigenaresse Betsy helpt jou graag met de begeleiding van jouw proces. Niet alleen is ze er om een figuuranalyse af te nemen of om te helpen met het uitvoeren van de oefeningen, ook helpt zij met voeding en advies op maat. Wat kun je bijvoorbeeld doen om de vreetkick te voorkomen? Of wat doe je als je een dag even niet lekker in je vel zit? Afvallen is ook iets mentaals en daar weet Betsy alles van.

Kan ik dit ook thuis doen?

Nee. Juist niet, want de centimeters die er twee keer per week af gaan bouw je dan juist weer op! Hoe slapper het weefsel is dat je hebt, hoe meer centimeters je kan verliezen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Je moet zeker één keer per week blijven sporten om het resultaat te behouden. Dit kan in een warmtecabine maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan zwemmen of naar de sportschool. Dit hangt af van het advies bij jouw figuuranalyse.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen of een andere vraag? Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvende figuuranalyse of stuur je vraag op via het contactformulier.

Tel: 0182-513415
E-mail: info@bodybalancegouda.nl

Boelekade 34, 2806 AL GOUDA

Stel een vraag

Versturen