Meer lezen
kaneelcrunchie cruesli in pot

Recept voor kaneelcrunchies cruesli - 1,6 gram koolhydraten!

september 2019

Dit is het basisrecept voor de kaneelcrunchies. Door verschillende noten, pitten, zaden, kokosrasp en chocolade wordt het een cruesli. Heerlijk voor door de Griekse yoghurt en dus een perfect ontbijtje.

Benodigdheden:
30 gram boter
70 gram amandelmeel
20 gram gebroken lijnzaad
1 eiwit
1 eetlepel Stevia
1 à 2 eetlepels kaneel
Bakpapier en een oven

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 10 graden. Smelt de boter en voeg er amandelmeel, lijnzaad, eiwit en Stevia aan toe. Roer alles goed door elkaar. Spreid het beslag over een vel bakpapier en leg er nog een vel overheen. Druk dit met je handen aan tot je een egaal oppervlak hebt van ongeveer 0,5 cm dik. Doe het beslag 25 à 30 minuten in de oven totdat het krokant is geworden. Breek het na het afkoelen in grove stukken.